Nya tider!

Ny hund, ny blogg 😉

Lite så känns det. Kommer ta ett tag att lära sig allt men det verkar som wordpress går att fixa med precis hur mycket som helst… Sånt gillar jag!

Helgen som gick var hysterisk med jobb. Torsdagen 9-23, fredagen 9-02, lördagen 16-02….

Kan säga att det fanns inte speciellt mycket ork igår alltså.. Det fanns dock ingen tid att koppla av, utställningsträna är prio 1 nu innan Stockholm!

Det vi har svårast med är först o främst gången, Kaktus gillar inte att gå i sträckt koppel utan drar framåt som en WP-hund då för att liksom ”komma undan” och det leder till att vi ser stressade, stela och arga ut i ringen…vi övade en sväng igår med Catharina och jag TROR att jag fattat hur snabbt jag ska gå-springa för att hon skall trava. Hon faller väldigt lätt in i passgång, får väl se om det räcker med ett litet ryck i kopplet för att hon skall komma ut passen…
Äsch, vi ska mest ha roligt så det får gå som det går…som vanligt =)

Russin…..lilla söta Russin…
På något sätt så har det inte riktigt känts verkligt att det skall komma hem en hund till. Jag har längtat och tittat på bilderna och när jag var och hälsade på henne så var hon underbar men det var inte förrän igår när jag plockade undan sladdar, ställde in en bur som skall bli Russins lugna vrå i vardagsrummet och funderade på vilken färg hennes valpkoppel skall ha som det verkligen slog mej att om en vecka så springer jag här i trapporna igen. Torkar kiss på golvet och i soffan. Försöker vara lugn och konsekvent fast hon bitit sönder mina favvoskor. Oroar mej såfort hon inte vill äta. Gråter varje gång hon somnar för att det är så ofattbart att ha ett sånt litet liv i sitt liv. Åh, nu kan hon komma…..

 

Annonser

En reaktion på ”Nya tider!

  1. Hej!
    Vi håller också på att träna inför helgen. Det blir Neos andra utställning så vi är ju lite ovana. Men man får ta det med en spark och se det som en kul grej. Vi ses på söndag.

    Hälsningar från Neo och Sofie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s