MyDog=My God!(dag2)

Ojojoj…
Efter all galla jag spydde över första dagen och domaren där så fick jag verkligen så jag knep dagen efter…

Lyumil Tchistiakova hette kvinnan, vi hade googlat o googlat och inte hittat ett smack så vi trodde ju att det var ännu en domare som aldrig dömt staff.. Tji fick vi då det visade sig att hon var ordförande i ryska StaffordshireBullterrier-klubben! Med andra ord en rasspecialist!!

Dagen till ära hade jag monterat ihop utställningsvagnen så det var myyycket bekvämare att ta sig till ringen denna dagen med hund, väska, stol och bur… Jag skall hädanefter ALLTID ha vagnen…den är numera min bästis!
My skulle ju ställa Kaktus igår så jag kunde ta det rätt så piano..eller ja, så lugnt man nu KAN ta det på MyDog om man är Emelie Jonsson.

Domaren var sträng. Slängde ut rätt mycket hundar, också väldigt noga med tänderna! En hund hade fått dra ut tre incisiver (osäker på hur det stavas) i underkäken och som hade intyg på detta åkte ut lika fort som dom andra…

Så blev det då Kaktus och My’s tur.
De skötte sig perfekt och jag blev superglad när det kom fram ett rött band! Tänkte att nu kan jag vara nöjd med denna dagen, en slät etta och ett jäkligt bra uppvisande är nog för mej! Sen började hon då plocka ut hundarna hon skulle placera.. Hon placerade reservhunden-inte Kaktus, 4an-inte Kaktus….sen stannade hon upp lite och lät Johan med Wilma och en annan svart hund gå en extra gång och då trodde jag att nu har hon bestämt sig för att placera Kaktus som 3a o var svinglad…men den ”okända” hunden hamnade på en 3e plats och nu var det bara Kaktus och Wilma kvar!
Jag höll på att dö… My såg ut som hon skulle kräkas ungefär, hon bad Johan och My att visa hundarna bredvid varann en sista gång och det gick upp för mej att Kaktus skulle bli som sämst 2a bästa unghundstik!!!!!!!!!
Vilket hon blev, 2a BÄSTA UNGHUNDSTIK MED CK PÅ MYDOG FÖR EN RASDOMARE!! Wiiiiiiieeeee!!!!!!!!!

Ut och andas ett tag och sedan in igen i bästa tik där hon inte placerade sig, men skötte sig klanderfritt. Men det gjorde inget, konkurrensen var stenhård med mycket fina tikar. Jag är ändå så otroligt stolt och lycklig över min fina tjej…

Kritik:( 36,5cm)
Very typical red female. Excellent type and size. Excellent head and expression. Excellent forechest. Strong bone. Excellent body. Good set tail. Good angulation. A little soft in pastern.

stå, stå, stå, bra stå…
14kg nu, bra vikt på Kaktus…
obligatoriska bevisbilden 😉
Kaktus och My i btkl

Idag har vi sovit ut, lekt massa ute med Russin som numera har lärt sig att man sitter ner och tar ögonkontakt när det är matdags och går direkt till dörren när hon sovit, sen att matte inte alltid hinner ut med henne är en annan sak! Duktiga lilla Russin Pussin!!

I onsdags var vi och fick 12-veckorsvaccinationen och jag passade även på att ge Kaktus första rabiesvaccinationen. har velat vaccinera för det sedan förra sommaren för jag vill gärna åka till Danmark på semester och då såklart ha med mej hundarna!

Det var allt för denna gången, väl mött!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s