Inget speciellt

….händer just nu.

Snön smälter och skapar isgata överallt och i lördags när jag skulle hem från My så halkade jag såklart och vred knät och foten rakt ut åt höger under mej…gjorde SJUKT ont!
För två somrar sedan så fick jag kanten på en stolsrygg på exakt samma ställe, skulle servera en kvinna på en liten upphöjning och med hela tyngden så ramlade hon bakåt och stolskanten skar rakt in i min fot, precis över fotknölen. Spricka i foten, sjukskriven 4 veckor och foten har aldrig läkt helt… Så jippie att det var samma jäkla fot den här gången!

Den är dock bättre idag men de senaste dagarna har jag varit tvungen att få hjälp att bära Russin ner för trappen och lyfta tunga saker.

Russin är nu anmäld till sin första utställning. I Sätila som ligger 4 mil från Göteborg. Kändes som ett okej avstånd att åka =)
26 februari är det dags! Så spännande att ställa i valpklass igen, har liksom lite glömt av hur det var… Kaktus har ju skött sig galant sedan första utställningen, det är jag som har behövt öva mej 😉

Russin har ju börjat äta hälften Nordiv Färskfoder och hälften torrfoder och det har tagit ungefär 3 dygn av totalt magkaos innan den nu verkar ha stabiliserat sig 🙂
Skall iväg och köpa mer samt väga den lilla skruttan idag…skall bli spännande att se hur mycket hon väger.

Fotade vovvarna lite i dungen innan:

Russin äter snö..
Kaktus äter snö…

lite kallt om tassarna efter en stund…
fina Kaktus
Russin spanar…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s