4 månader

Har redan gått….herregud vad tiden går fort!

Russin har hunnit med en hel del denna veckan.
Först och främst, tänderna har börjat lossna! De flesta framtänderna är bytta nu och än så länge är det ett bra saxbett så jag hoppas hoppas hoppas att canarna sätter sig tillrätta också!

Sen har vi haft en del miljöträning, det blir ju inte sådana naturliga tillfällen att göra det på vintern som på sommaren, man åker liksom inte in till ngn park och sätter sig, inga uteserveringar, inga spårvagnsfärder osv osv..
Russin och Kaktus fick vara i verkstaden ett par timmar förra veckan när jag skulle få besiktningen gjord här.
Min husvärd har träffat Kaktus flera gånger och tycker jättebra om henne men eftersom jag bor hos Poseidon och dom har sin ruttna jä**a ”kamphundsklausul” i kontrakten så tyckte jag inte att det var värt att ha bägge hundarna hemma, rännandes runt fötterna på honom…better safe than sorry.
Sen har vi varit i Skatås och hälsat på Rebecka i stallet. DET VAR ROLIGT tyckte Russin som betedde sig som att hon aldrig gjort ngt annat än hängt runt hästarna. Nosade lite, åt ett ton hästbajs och tyckte det mesta var spännande och roligt. Kaktus skötte sig också bra. Enda gångerna hon tappade det lite var när vi hade promenerat till paddocken och det var ett gäng med polishästar som red omkring. Dom var stora och frustade och då kunde inte Kaktus hålla sig längre, då var man tvungen att skälla litegrann…annars var dom klockrena, mina prinsessor!

Kaktus har spenderat helgen med min syster. Perfekt för henne att få lugn och ro, bli totalbortskämd av syster och hennes sambo. Russin och jag tokmös, tränade på kontakten, ståtränade och spenderade lite ensamtid. Det var guld värt.
I söndags åkte My, Marcus och jag ut med de tre återstående hundarna till hamnen i Fiskebäck. Solen sken, det blåste men vi hade kaffe och underbara vovvar så det gjorde ingenting!
Det var fladdrande presenningar, konstiga båtar, bilar, människor, tång, isflak, klippor men Russin tar allt med en klackspark!
Hon är fantastisk!
Sprang som en GALNING på klipporna och nosade än här, än där och lekte med Speedway, hennes idol. Hon följer honom som en skugga för allt han gör är jättespännande och roligt. Dom är så söta så det finns inte!!

Russin skall börja sin valpkurs 21 feb. Vi skall gå på Kvibergs Hundskola precis som med Kaktus. Dom är grymma där!
Sen är det ju inte långt till utställningspremiären, 26 feb. Spännande!

Avslutar med ett stort grattis till alla Russins syskon som fyllde 4 månader igår!

mycket att titta på i stallet
blev upptvingad på hästryggen, 18 år sedan sist..syns det eller 😉
finaste Russin
Kaktus fröööös….

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s