Grått och tråkigt

väder har det varit senaste veckan.
Med undantag för en dag då himlen öppnade sig och det vräkte ner typ 15cm snö och säkert lika mycket regn…typiskt Göteborgsväder…blä!

En förmiddag skymtade dock solen så då passade vi på att gasa ut till Härlanda Tjärn igen. Isen går man ju inte ut på nu efter en veckas plusgrader men i skogen fick tjejerna härja loss lite. Det uppskattades.

Denna helgen satte ju mitt jobb igång på allvar igen. Skönt att börja jobba, ledighet i all ära men jag blir knäpp av att bara gå hemma!
Tjejerna har varit med My i skolan i helgen, bra träning med andra hundar och passivitet…

Nästa helg skall Kaktus och jag gå en freestylekurs. Fick ett erbjudande om att gå gratis och jag tyckte det skulle vara roligt att göra ngt med min röding. Sen är allt där vi upprätthåller och ökar vårt samarbete bra träning.
Russin får ta det lugnt i helgen för på måndag drar hennes valpkurs igång.
Lite sent men jag ville verkligen gå hos Annelie och Nalle och 16 januari kändes lite tidigt att börja så då var detta nästa kursstart.

I veckan skall My och jag sätta oss ner och försöka lägga upp sommarens utställningsschema, det skall bli kul! Heja team losers!
Det är sjukt hur snabbt tiden går, Russin och hennes syskon blir 5 månader imorn! Shit…tänker på när Kaktus kom hem och sommaren kändes oändlig med valputställningar osv, nu kommer jag få ställa i 6-9 och sedan in i juniorklassen redan till sensommaren…

tjoho, nu drar vi!
wiieee!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s