hösten är här

med besked.

Jag tror inte jag skrivit på månader…
Sommarens lättja liksom förföljde mig in på höstkanten men förhoppningsvis så kommer jag ta tag i detta igen nu.
Tjejerna och jag mår iaf jättebra!
Russin växer, 40cm är hon nu så förhoppningsvis så avstannar hon väl snart 😛
Inget löp ännu, iaf inte vad jag sett men hon kan ju faktiskt ha haft ett tyst första löp för Bosse visar inte riktigt lika mycket intresse för henne nu som för en månad sedan. Oklart det där…
Jag började ju GU nu i början på september vilket har inneburit en hel del nya vanor för mig. Upp tidigt, iväg ett par timmar och sedan hem och plugga, samt det bästa av allt: LEDIGA HELGER!!! Åååhhh, när man jobbar krogen så glömmer man liksom av allt som alla andra gör på helgerna men jag tycker det är fantastiskt att kunna ha lite mer vanliga rutiner i livet nu.
Inte sagt att jag ger upp baren helt. Cashen skall ju in 😉

Vi har haft en slapp sommar.
Varit på utställningar, solat, badat och Kaktus fick spendera 2v uppe i underbara Norrland i My & Marcus hus. Första veckan var matte med medans Russin var hemma med E. Kaktus älskade att springa i trädgården och bara vara myshund, det kan vara hennes kall tror jag…

Utställningarna då:

Rasspecialen var en fantastisk helg, som vanligt. Underbart sällskap, trevliga domare, vackert väder, god mat och kanske liiiiite för mycket vin med stugkamraterna…
Sen hade vi ett par utställningar där varken jag eller tjejerna var på topp. Russin är ju en late-bloomer så utländska domare (främst ifrån Tjeckien, Kroatien, Cypern osv) skall vi INTE ställa för mer. Ingen idé då de vill ha hundar med mycket mer massa än vad R har, ÄN så länge.

Dock placerade hon sig som 3e bästa juniortik i Backamo vilket var superroligt!
Sofiero var verkligen inte vår dag då hon fick ett ”Good” men med väldigt bra kritik. Det är nästan det konstigaste tycker jag, när man får kritik som inte stämmer överens med kvalitétsbedömningen. Alltså, hade det stått en massa negativa saker i kritiken och vi sedan hade fått ett ”Good” så fine. Men när kritiken är lika bra som de utställningar då hon är ”Excellent” så blir iaf jag undrande?

Förra helgen så var vi på en liten inoff här i Göteborg och då fick tjejerna gå emot varann i bästa tik! Vilken panik matte hade då eftersom jag bara hade med ett halsband och koppel. Det löste sig dock bra ändå =) tack vare mitt härliga ”showteam” hahahaha!

Kaktus och jag har iaf beslutat, efter flera utställningar där det ser ut som att jag drar runt på en räka, att hon skall slippa ringen ett tag. Vi skall köra på lydnaden istället och Russin får visa framfötterna i ringen. Det blir bäst, glada hundar är prio 1!

Bjuder på lite bilder på mina finaste grisprinsessor:

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s