MyDog, rallylydnad och plugg

Vi var på MyDog i början av januari.
Patric Cederlöf dömde vilket jag verkligen sett fram emot. Har inte hört annat än gott om honom som domare och jag kan nu instämma i det. Tog lång tid på sig till varje hund, trevlig, lugn och det var roligt att ställa hund!

Sen var det ju inte precis jobbigt att Russin placerade sig som 3a i juniorklassen med CK. Förra året var det Kaktus som placerade sig som 2a unghund med CK…MyDog är vår grej 😉
Hon blev oplacerad i bästa tik men det gjorde inget för det var hård konkurrens och varenda en av hundarna som placerade sig var värda det! Mycket fina hundar, trevliga människor och en härlig dag helt enkelt! Stort grattis också till Petra och Thomas som åkt ända från Stockholm för att visa Russins syskon som tog hem både certet (Björn) och ett reservcert (Etta)!

Tack alla fina!!

Kritik:
Feminin ung tik. Utmärkt typ. Välformade ögon. Korrekta rosenöron. Utmärkt hals och överlinje. Typiska vinklar fram och bak. Bröstkorg som behöver utvecklas.

 

På söndagen var det Kaktus tur att debutera i rallylydnaden. Jag får vara helt ärlig och erkänna att jag inte tränade någonting med henne. Det fick gå som det skulle tänkte jag… Vi skrapade ihop 51p och för att få godkänt skall man ha 75 så vi har en bit kvar.
Men det vi fick nedslag på var saker jag gjorde fel! Jag fick 10x3p avdrag för att jag hade gjort fel övning så hade JAG tränat på skyltar istället för att vara en slappis och bara free-basea igenom så hade vi haft 81p istället 😛 får man tänka så???

Nästa tävling vi är anmälda till går av stapeln 25 mars och då skall vi ta mig fasen vara godkända!! Det hänger ju mest på mig så vi håller tummarna 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s