2 maj 2015- Tånga Hed

Jag har inte uppdaterat något om hundarna på länge. Det beror främst på att min kamera har börjat tacka för sig. Finns det inga foton finns det inget att lägga upp. Typ.
Som nyaexad och ny på jobbet är det väl inte heller högprio att blogga om hundar antar jag. Men jag ska bättra mig (dessa löften).

Idag har Russin och jag varit på utställning i Tånga Hed. Denna säsongs första utomhusutställning. Många bekanta ansikten och många roliga och underhållande konversationer. Fick hoppa in och hjälpa till att ställa Gusten, första gången jag ställer i hanhundsklass. De är myyyyycket större än vad jag är van. Men Åsa hade gjort det största jobbet så jag höll och sprang mest. 3a bästa hane blev han dock! Heja Gusten!

IMG_2611

Sen blev det då Russins tur. Hon löper ju nu så jag var orolig att hon skulle göra lite som hon ville. Dessutom hade jag inte tränat sedan förra utställningen i slutet på augusti (också Tånga Hed). Men hon skötte sig lika perfekt som vanligt och för första gången på länge kunde även jag slappna av och faktiskt andas i ringen, det är inte ofta. Jag brukar vara så nervös att jag ler stelt för att inte visa min panik… Russin fick ett Excellent i hård konkurrens men placerade sig inte. Vi åkte hem så fort som möjligt eftersom Kaktus var ensam hemma.

STORT GRATTIS TILL ALLA SOM PLACERADE SIG SAMT ALLA SOM ÄR NÖJDA MED SIN DAG!!!!!

IMG_2667 IMG_2669 IMG_2673 IMG_2706 IMG_2715 IMG_2719 IMG_2727

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s